BETALEN MET PINPAS-KNLTB PAS

Vanaf 1 januari 2015 is landelijk het gebruik van de Chip Knip komen te vervallen. Voor LTV-Triaq betekende dit dat gezocht moest worden naar een andere betaalmethode in ons clubhuis.

Na uitgebreid onderzoek zijn we uitgekomen bij het kassa- en betaalsysteem van Le Credit Sportif.  Bij dit betaalsysteem wordt gebruik gemaakt van een beeldscherm waarop het lid dat bardienst heeft de consumpties intikt en waarbij op een eenvoudige manier kan worden afgerekend.  Het is een uitermate klantvriendelijk systeem, dat al door veel sportverenigingen wordt gebruikt.

In deze mail wordt uitleg gegeven over de nieuwe betaalmethode.

Betaalmogelijkheden

Met het nieuwe betaalsysteem van Le Credit Sportif is het de bedoeling dat de leden zo veel mogelijk gebruik maken van de KNLTB-pas als betaalkaart. Op de KNLTB-pas kan geld worden gezet, waarna met deze pas kan worden afgerekend. Het werkt dus eigenlijk hetzelfde als de pas van de Chip Knip. Voordeel van deze manier van betalen is dat het afrekenen snel gaat en dat het voor de club geen kosten met zich meebrengt (geen pincode invoeren, pas wordt langs de kaartlezer gehaald en de betaling vindt plaats).

Voor niet-leden (tijdens competitie/toernooi) en voor bezoekers bestaat de mogelijkheid om met de pin-pas af te rekenen. In principe is dit ook mogelijk voor leden, maar om kosten voor de vereniging te besparen en om de snelheid bij het afrekenen te bevorderen, wordt aan de leden gevraagd bij het betalen vooral het KNLTB-pasje te gebruiken.

 

Hoe werkt betalen met KNLTB-pas

  • Voordat de KNLTB-pas als betaalmiddel kan worden gebruikt moet de pas geactiveerd worden door deze op te waarderen met een saldo

  • Het opwaarderen is zowel in het clubhuis (via de pinpas) als thuis mogelijk (via internet/iDeal)

  • Voor het thuis opwaarderen van je pas heb je een inlogcode nodig die binnenkort  aan    ieder lid wordt verstrekt. Bij het thuis opwaarderen is het minimale op te waarderen bedrag € 10,--; bij het opwaarderen in het clubhuis geldt geen minimumbedrag.  Voor het opwaarderen ga je naar www.MijnLCS.nl en log je in op je persoonlijke pagina . Een uitgebreide folder “Inloggen in MijnLCS” vind je hier.

     

 Speciale clubcard voor competitiespelers

Competitieteams laten meestal een bon aanmaken om de consumpties aan het eind van de dag per team te kunnen afrekenen. Met het nieuwe kassasysteem is voortaan per team een clubcard beschikbaar. Hierop kunnen alle consumpties van die dag worden genoteerd, zodat aan het eind van de dag alles kan worden afgerekend. Geen risico meer dat consumpties op de verkeerde bon terecht komen, ieder team heeft zijn eigen clubcard. Het is zelfs mogelijk dat de eindnota wordt gedeeld door het aantal spelers in een team, zodat iedereen individueel afrekent.


Nieuws
Datum Titel
11-09-2017 Foto's Triaq 50 lustrum weekend
Lees meer...
Onze Sponsors
Evenementenkalender
« Maart 2018 »
M D W D V Z Z
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Inloggen

Ogenblik a.u.b. ...