Commissies

Beschrijving commissies LTV-Triaq

Ontspanningscommissie (OC)

De ontspanningscommissie is een commissie die zorg draagt voor het toernooi ‘de wilde mix’ en betrokken wordt bij evenementen, bijvoorbeeld het open toernooi.

Bar Commissie (BC)
De barcommissie regelt alles omtrent de bardiensten, het inplannen van de bardiensten middels het Jiba-afhangsysteem, coördinatie van de sleutel, de inkoop van producten en schoonmaak van de bar, keuken en het opruimen van de bar en het interieur. Op dit moment is Sonja van Rooijen in dienst van LTV-Triaq.

Public Relations & Communicatie Commissie (PR)
De public relations & communicatie commissie is verantwoordelijk voor de communicatie naar leden toe. Dit wordt voornamelijk gedaan middels de website en email. Ook is deze commissie aanspreekpunt voor nieuwe leden en zal de commissie zich bezig houden met het ledenbehoud en in de toekomst ledenwerving. Momenteel is er een vacature voor de public relations commissie.

Public relations commissie is verantwoordelijk voor het opstellen van het sponsorbeleid van Triaq. Ze onderhouden het contact met de sponsors, regelen de contracten voor de reclame borden die langs de banen hangen. Het vinden van een hoofdsponsor voor het open toernooi en eventueel de clubkampioenschappen valt ook onder de verantwoordelijkheid van de PR commissie.

Jeugdcommissie (JC)
De jeugdcommissie regelt de organisatie omtrent alle jeugdevenementen, zoals de jeugd clubkampioenschappen, jeugdkamp en sportdagen voor de basisscholen. De jeugdcommissie werkt nauw samen met tennisschool UTO en is tevens aanspreekpunt voor de kinderen en ouders van kinderen. Daarnaast wordt de jeugdcommissie ondersteund door de Vereniging Coördinator die vanuit de gemeente wordt aangesteld.

Technische Commissie (TC)
De technische commissie is de commissie die zich bezig houdt met het bevorderen van de beoefening van het tennis. Zij voorzien dat elk lid zich op tennisgebied kan ontplooien tot het door hem of haar gewenste en haalbare niveau. Enkele concrete taken zijn:

  • zorgdragen dat er aan de leden voldoende les- en trainingsfaciliteiten wordt geboden, door een trainer of tennisschool te contracteren en stuurt de tennisschool zo nodig aan.
  • ontwikkelen en uitvoeren van selectiebeleid voor jeugd en jongvolwassenen.
  • organiseren van competitie voor jeugd en volwassenen. 

Clubkampioenschappen Commissie (CC)
Deze commissie verzorgt de clubkampioenschappen voor de senioren. De clubkampioenschappen vinden plaats gedurende twee weken in juni/juli.

Woensdagavond Competitie Commissie (WC)
Gedurende de landelijke voorjaarcompetitie wordt er door de woensdagavond competitie commissie onze eigen Triaq- gezelligheidscompetitie georganiseerd. Deze competitie wordt gehouden gedurende een aantal woensdagavonden in april t/m eind mei en is oorspronkelijk bedoeld voor leden die geen competitie spelen, of juist leden die aansluiting zoeken bij andere leden. De speelsterkte varieert van 6 t/m 9 waarbij er vanaf 20.00 uur gespeeld wordt. Elk jaar kunt u zich (individueel of als team) opnieuw aanmelden.

Open Toernooi Commissie (OTC)
Deze commissie organiseert het open toernooi welke elk jaar eind augustus plaatsvindt. De commissie komt gedurende het jaar regelmatig bijeen om elke keer weer een topweek te verzorgen, met genoeg aanmeldingen, sponsoren, toeschouwers, hapjes en gezelligheid. Deze commissie kan nog extra hulp gebruiken, dus schroom niet om contact op te nemen.

Park Commissie (PC)
De Park Commissie bestaat uit een groep wie de organisatie en uitvoering op zich neemt omtrent het onderhoud en renovatie van het park, paviljoen, banen, verlichting, bestrating en de organisatie van de handymandagen. Ook is er een groep die zich bezighoud met het interieur en de eventuele communicatie met de buitenschoolse opvang.


Nieuws
Datum Titel
11-09-2017 Foto's Triaq 50 lustrum weekend
Lees meer...
Onze Sponsors
Evenementenkalender
« Maart 2018 »
M D W D V Z Z
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Inloggen

Ogenblik a.u.b. ...